Mutlu Kaya'nın babası: Şimdi çok mutluyuz

/ Kaynak: AA
Mutlu Kaya'nın babası: Şimdi çok mutluyuz

MAGAZİN Haberleri  / AA

Diyarbakır'da evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın (19) babası Mehmet Kaya, geleceğe umutla bakıyor.

Katıldığı bir TV kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan; ancak Diyarbakır'da evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın (19) babası Mehmet Kaya, geleceğe umutla bakıyor. Kızının yıllar önce kendisine Babalar Günü hediyesi olarak söylediği "Seher Yıldızı" şarkısını bir kez daha yorumlayacağı günün özlemini duyan Mehmet Kaya, "Çünkü kızımın gözünde ışık var artık. Şu anda çok çok mutluyum. Kızım, iyiye gidiyor, arkamızda devletimizin gücü var. Mutlu'nun gözü eskisi gibi masmavi güzel parlıyor" diyor. Kaya, tek dileğinin, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde tedavisi süren Mutlu'nun bir an önce sağlığına tam olarak kavuşması olduğunu sözlerine ekledi. Mutlu'yu silahla vurduğu ileri sürülen tutuklu sanık Veysi E.'nin yargılanmasına ise 8 Ekim'de başlanacak. nbsp;AA


MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...