Jülide Alasya'dan duygusal mesaj

Jülide Alasya'dan duygusal mesaj

MAGAZİN Haberleri

Jülide Alasya, üç ay önce hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi Zeki Alasya'nın yokluğuna alışamadı.

Jülide Alasya, eşi Zeki Alasya'nın hayatını kaybetmesinden sonra üç aydır borcunu halen ödediği Samandıra'daki evinden taşınmaya karar verdi. Evlerinde anılarını unutamadığını söyleyen Alasya, Instagram sayfasında; Günaydın sevgili yârim,
Bugün ilk başbaşa yemek yediğimiz gün. Dün gibi hatırımda herşey. Seninle ilgili herşey hep hatırımda ... Çok yorgunum sevgili, kalbim yorgun.
O kadar sarsıcı ve o kadar hiç bilmediğim, hiç sevmediğim kadar yeni ki şu geçen giden zaman.
Herşeyi seninle yapıyormuşum, yapmayı seviyormuşum ben.


Markete ilk sensiz gittiğimde yere çöküp hüngür hüngür ağladım mesela.
Güvenlik görevlisi gelip "ablacım, sen şimdi git, sonra gelirsin. her geldiğinde belki daha kolaylaşır. hem senin için, hem bizim için...biz de alışık değiliz seni burda yalnız görmeye" dedi.


Çok yorgunum be sevgili, ruhum yorgun. nbsp;
O gözümüzü karartıp leş gibi inşaat pisliğinin içinde görüp sevdiğimiz, iğnesinden ipliğine herşeyini beraber yaptığımız evimizin borcunun bittiğini göremedin, kutlayamadık diye yorgunum.
Üzülme noolur ama evimizde oturamıyorum artık ben. Her an bana seslenmeni duyacakmış gibi yaşayamıyorum. Her an karşıma çıkacakmışsın gibi duramıyorum.
Buradan tamamen kaçmaya karar verdim. Eczaneden, lotocudan, kasaptan, sokağın köşesindeki pilavcıdan. Aaa ama aklın kalmasın. Hangimiz geçerse o pilavcının önünden Nur, Ayda ya da ben, senin için " tü sana, bu kadar kötü pilav yapılır mı" diye uzaktan intikamını alıyoruz :))) Yani herşey sen demek burada ya, olmuyor... Sevimli, minnak bir eve ve burdan çok uzağa taşınıyorum kısmetse. nbsp;
Çok yorgunum sevgili, bedenim yorgun.
Herşeyi sensiz yapmak ya da en azından yapmaya çalışmak zor. nbsp;
Bauhaus'a, Koçtaş'a ilk kez sensiz gittim mesela. Metre elimizde Ayda'yla sürekli ölçü alıyoruz. Küçücük evi kaç kere ölçtüğümüzün ve her bir yerleşecek eşya için bir daha bir daha kaç kere daha ölçtüğümüzün haddi hesabı yok :) Arada senden de özür diliyoruz her beceremediğimiz ölçüm için. Sen şimdiye senin uzay matematiği dediğin şeyle 100 kere yerleştirmiştin herşeyi kafanda, daha taşınmadan. nbsp;
Çok yorgunum be sevgili yârim,
Öyle zor ki neler hissettiğimi anlatmak. Her akşam niye beni bırakıp gittin diye kızmak ve her sabah gözümü günaydın sevgili demek için açtığımda olmadığını hatırlamak.
Her geçen gün seni daha fazla özlemek... Herşeyden çok yorgunum evet, ama seni sevmekten hiç yorulmayacağımı biliyorum...
Seni çok seviyorum.
Jülide Alasya'dan duygusal mesaj

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...