Kocamın Ailesi'nin yeni Miray'ı kim oynayacak?

Kocamın Ailesi'nin yeni Miray'ı kim oynayacak?

MAGAZİN Haberleri

Fox ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Miray rolünü kimin oynayacağı belli oldu.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Durul Bazan, Erman Okay, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi'nin yeni sezonunda Miray karakterini kimin canlandıracağı belli oldu! Yapımcılığını Mia Yapım – Banu Akdeniz'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun'un oturduğu dizide ilk sezon Miray karakterini Seray Kaya canlandırmıştı, ancak 47.bölümde diziden ayrılmıştı. Miray karakteri için geçtiğimiz ay Serenay Aktaş'la anlaşma sağlanmıştı ancak kısa bir süre içinde Aktaş'la yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Bunun üzerine yapımcı Banu Akdeniz Miray karakteri için genç oyuncu Seçil Buket Akıncı ile anlaştıklarını açıkladı.
nbsp;
3 Eylül'de yeni sezonuyla ekrana gelecek olan dizide Miray Ar karakterini canlandıracak olan Seçil Buket Akıncı, daha önce Bebek İşi, Kardeş Payı ve Kalbim Ege'de Kaldı dizilerinde rol aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...