Pelin Batu da PKK'nın yaptıklarına terör diyemedi

Pelin Batu da PKK'nın yaptıklarına terör diyemedi

MAGAZİN Haberleri

Suruç saldırısının ardından terör olaylarına yeniden başlayan PKK'yı, seçim öncesi HDP'yi parlatan hemen hiç kimse kınamıyor..

Çözüm süreci devam ederken barışı bozan, Suruç'taki patlamanın ardından terör olaylarına hız veren, askere polise pusu kurup şehid eden PKK'nın yaptığı eylemlere bir türlü terör diyemeyenler..

PKK'YI KINAYAMADILAR..

Seçim öncesi saz çalan Demirtaş'a destek verdiğini açıklayan, ailece HDP'ye oy verdiğini açıklayan Pelin Batu da PKK'nın terör eylemlerini görmezden gelerek "yaşananlar" diye bir niteleme yaptı. Bir Gün gazetesinin manşet haberinde Pelin Batu'nun şu sözlerine yer verildi:

YAŞANANLAR KABUL EDİLEMEZ

Ülkenin dört bir tarafından gelen acı ölüm haberleriyle sarsılıyoruz. Birilerinin çıkarları için ülke 90'ların çatışma iklimine geri döndü. Bu kabul edilemez.

Öte yandan Gezi olaylarının yıl dönümü diye "sokağa çıkarak hayatı durdurun" çağrısı yapan Levent Üzümcü de terör olaylarını "oyun" olarak niteledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...