Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncudan takdir edilecek hareket

Ünlü oyuncudan takdir edilecek hareket

MAGAZİN Haberleri

Başarılı oyuncu Tolga Yüce, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi'ne dilekçe verdi.

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarında güvenlik güçlerinin şehit olmasının kendisini derinden üzdüğünü belirten oyuncu Tolga Yüce, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi'ne dilekçe verdi.


Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni gibi birçok dizide rol alan oyuncu Tolga Yüce, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit edilen güvenlik güçlerinin kendisini derinden üzdüğünü belirterek, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi'ne dilekçe verdi. 2012 yılında jandarma komando olarak Tokat'ta askerlik görevini yerine getirdiğini kaydeden Yüce, "Son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonucu şehit vermemiz bizleri derinden üzüyor. Şehit annelerini gördüğünüz zaman içiniz parçalanıyor. Ben bir Türk evladıyım. Benim ailemde şehitler de var. Ben 15 ay askerlik görevimi tamamladım diye benim askerlik görevim bitmedi. Ben her zaman bu vatanın askeriyim. Bugün Çanakkale'de, Malazgirt'te, Sarıkamış'ta şehit olan yüz binlerce asker o dönemde Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi nasıl kenetlendiyse bizim de kenetlenmemiz lazım. Birlik olmamız lazım. Ben şuan Türkiye'de bir savaş olduğuna inanıyorum. Her gün evlatlarımız ölüyor" diye konuştu.
Bu konuya duyarsız kalamayacağını söyleyen Yüce, askerlik şubesine verdiği dilekçede şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizin bölünmez bütünlüğünde son günlerde yapılan saldırılara Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vermiş olduğu mücadelede bir fiil gönüllü görev almam için silah altına almanızı yüce halkımdan arz ederim."
Türkiye'deki tüm sanatçıların bu konuda birlik olması gerekliliğine vurgu yapan Yüce, "Bugün eğer Türkiye bu haldeyse, 20 yaşındaki genç fidanlar eğer şahadet şerbetini içiyorsa, sanatçıların örnek olması lazımdır. Ben diğer sanatçı arkadaşlarımdan bu duyarlılığı bekliyorum. Gelin hepimiz birlik olalım, el ele verelim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...