İngiliz Daily Mail'den Ülkücülere terörist suçlaması

İngiliz Daily Mail'den Ülkücülere terörist suçlaması

MAGAZİN Haberleri

Daily Mail gazetesi, bozkurt işareti yapan Adriana Lima'nın aslında terörist bir gruba destek verdiğine dair bir haber yayınladı.

Brezilyalı model Adriana Lima, profesyonel boksör Alptuğ Öner ile önce selfie çekmiş, ardından Buğra Öner ile bozkurt işareti yaparak ulumuştu. İngiliz Daily Mail gazetesi, bu görüntülerden haftalar sonra Adriana Lima'nın "terörist gruba" destek verdiğine dair bir haber yayınladı.
"MHP'NİN MİLİTAN KOLU"
Haberde Ülkücülerin, sağcı Milliyetçi Hareket Partisi'nin 'militan kolu' olduğu tanımlamasına yer verildi.
İngiliz Daily Mail'den Ülkücülere terörist suçlaması

"70'LERDE ÖLÜM MANGASI OLDU"
Devamında, 1960'larda kurulan Bozkurtların 1970'lerde 'ölüm mangası' haline getirilerek kamu görevlileri, gazeteciler, öğrenciler, avukatlar, solcu aktivistler ve Kürtleri öldürdükleri iddia edildi. 1978'de Maraş Katliamı için suçlandıkları, 79'da Abdi İpekçi'ye, 81'de ise Papa 2. John Paul'a suikast düzenledikleri ifade edildi. Ayrıca geçtiğimiz aylarda Koreli turistlere saldırdıkları ifade edildi.
KAYNAK: EN SON HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...