Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm tarihi belli oldu

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm tarihi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 30 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezondaki kadrosuna Ayberk Pekcan, Zeynep Kızıltan gibi isimlerin yanı sıra Aytolun karakteri için Evrim Solmaz da katıldı.

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu izleyici tarafından merakla bekleniyor. Kadrosuna yeni isimler katan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün 30 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacağı iddia edildi.

İstanbul'daki setindeki çekimlerine başlayan Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç ve Serdar Gökhan'lı Diriliş yeni sezona bomba gibi aksiyonlu ve heyecanlı bölümlerle gelecek.

Aytolun karakteri belli oldu

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Daha önce Ayberk Pekcan, Zeynep Kızıltan gibi oyuncuların dahil olduğu Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon oyuncu kadrosuna Evrim Solmaz da dahil oldu. Solmaz, Diriliş'te Aytolun karakterini canlandıracak.

2. Sezon

Diriliş Ertuğrul dizisinin 2. sezonunda artık Kayılar'ın beyi Ertuğrul Gazi'dir. Ertuğrul Gazi Beyliğinde tam hüküm kurmayı başarmak ile uğraşırken dışarıda da haçlı ordusu ile mücadele etmek zorunda kalacaktır. Haçlı birliğinin üzerilerine gelen büyük ordusuna karşı Ertuğrul Bey'in sadece Alpleri vardır.

TRT1'in rating sınırlarını zorlayan dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlandığından bugüne 21 bölüm boyunca zirvedeki yerini korudu. Sezona damga vuran Diriliş Ertuğrul, son yayınlanan final 21.bölümüyle AB'de yine en yakın rakibine uzak ara fark atarak 1. olan dizi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...