Kenan İmirzalıoğlu Galatasaray Kulübü'ne üye oluyor

Kenan İmirzalıoğlu Galatasaray Kulübü'ne üye oluyor

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir gündeme Sinem Kobal ile birliktelikleri ile gelen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Galatasaray'a üye olacak

Sinema ve dizi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, Galatasaray'a üye olmak için harekete geçti ve gerekli evrakları kulübe teslim etti. Galatasaray'da 2015 üyelikleri için kulübe çok sayıda isim başvurdu. Yaklaşık bin kişi bu yıl kulübe üye olmak için belgelerini teslim etti. Bu isimler arasında en dikkat çeken kişi ise sinema ve dizi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu... Koyu biri Galatasaray taraftarı olan Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Terim döneminde sık sık Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanlara gelip, ünlü teknik adamla sohbet ediyordu. Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu tarafından dosyası değerlendirilecek olan İmirzalıoğlu'nun üyeliğine kesin gözüyle bakılıyor.
Ekim ayının sonuna kadar Sicil Kurulu'nun yapacağı değerlendirme sonucunda yeni üyelikler açıklanarak yönetime sunulacak. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...