Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elif dizisi izlenme rekorları kırıyor

Elif dizisi izlenme rekorları kırıyor

MAGAZİN Haberleri

Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısına bir yenisi daha eklendi. Kanal 7'nin günlük dizisi Elif, Endonezya'da izlenme rekorları kırıyor.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif'in ünü sınırları aştı. Gösterime girdiği ülkelerde beğeniyle takip edilen dizi Endonezya'da da izlenme rekorları kırıyor. Elif'in yayınlandığı saatlerde Endonezya'da adeta zaman duruyor, insanlar ekran başına kilitleniyor.
Ülkede milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edilen dizi, OPT (of prime time) kuşağında yayınlanmasına rağmen, izlenme oranlarıyla prime-time yapımları geride bırakıyor.
Endonezya'da Elif'e sevgi seli
Endonezya'nın en çok izlenen televizyon kanalı SCTV, kuruluşunun 25. yıldönümünde izleyicilerine bir sürpriz yaparak dizi oyuncularını Endonezya'da ağırladı. 10 binden fazla Endonezyalının katıldığı görkemli bir törenle karşılanan oyunculara gösterilen ilgi, Elif rolünü canlandıran İsabella Damla Güvenir ve Selim rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu Emre Kıvılcım'ın sahneye çıkmasıyla adeta bir sevgi seline dönüştü.


Elif dizisi, Bosna, Makedonya ve Sırbistan gibi ülke televizyonlarında en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor.

Yeni bölümleriyle ekranlarda olacak

Hasret bitiyor, ülkemizde milyonlarca izleyicinin gönlüne taht kuran Elif, yepyeni bölümleriyle ekrana geliyor. Başrollerini Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Emre Kıvılcım ve Isabella Damla Güvenilir'in paylaştığı dizi, yeni sezonda maceraya kaldığı yerden devam ediyor. Anne özlemiyle yanıp tutuşan ve hiç görmediği babasının hayallerini kurarak büyüyen küçük bir kızın yürek burkan öyküsünü anlatan Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe, milyonların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Melek ile Kenan buluşabilecek mi? Arzu ve babası işlediği suçların cezasını çekecek mi? Elif'i bekleyen büyük sürprizler neler? Sezonun merakla beklenen ilk bölümünde neler yaşanacak? Merak edilen tüm sorular yanıt buluyor. Elif 28 Eylül'den itibaren hafta içi her gün saat 19.00'da Kanal 7 ekranlarında olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...