Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meryem Uzerli'nin alacağı ücret dudak uçuklattı

Meryem Uzerli'nin alacağı ücret dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri

Murat Yıldırım'la başrolünü paylaşacağı dizi için anlaşma yapan Meryem Uzerli'nin bölüm başına 170 bin lira alacağı iddia ediliyor

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin dizisi için anlaşma yaptığı Türk - Arap ortak yapımı şirket, bu krizi özel bir toplantıyla çözmeyi planlıyor. Başka bir yapım şirketinden astronomik  bir teklif aldığı için “Zaten proje  yok, beni azat edin” dediği öne sürülen Uzerli'ye yazdırılan iki ayrı senaryodan birine ikna edilmeye çalışılacak. Eğer Meryem Uzerli ikna olursa onun için ayrıca özel bir tanıtım çekilecek. Uzerli'nin bölüm başına 170 bin lira alacağı öne sürüldü.


Behzat Ç. mi geliyor?
Türk - Arap ortak yapımı şirket, güzel oyuncuyla çalışabilmek için eski şirketine tazminat ödemek zorunda kalmıştı. Sürekli ertelenen bu dizi ile ilgili bir çarpıcı iddia daha ortaya atıldı. Behzat Ç. ile tanınan Erdal Beşikoğlu'nun da projede yer alması için teklif aldığı öğrenildi. 


Star

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...