Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea Marr, Angelina Jolie'ye ikizi kadar benziyor

Chelsea Marr, Angelina Jolie'ye ikizi kadar benziyor

MAGAZİN Haberleri

Gösteri dünyasının en gözde ünlülerine benzemek bazı insanlar için önemli olsa gerek.

Belki de bu yüzden birçok kişi sevdiği ünlüye benzemek için bıçak altına yatmayı bile göze alıyor. Peki ya doğal halinizle güzel yıldız Angelina Jolie'ye ikizi kadar benziyorsanız..
Chelsea Marr, Angelina Jolie'ye ikizi kadar benziyor

İşte 24 yaşındaki İskoç Chelsea Marr'ın hayatı Jolie'ye olan benzerliği sayesinde değişti.
Bir petrol ve gaz firmasında çalışan Marr, Angelina Jolie'ye olan benzerliği sayesinde sosyal medyada fenomen haline geldi. Genç kadın bu benzerliğin fark edilmesi sayesinde hem Instagram'da hem de Facebook'ta çok sayıda takipçi kazandı.
Chelsea Marr, Angelina Jolie'ye ikizi kadar benziyor

Hatta Chelsea Marr bu ilgiden öylesine memun kadı ki Facebook sayfasında bir teşekkür mesajı bile yayınladı. 
Marr mesajında Jolie'ye benzetilmekten mutluluk duyduğunu belirterek "Gerek benim sosyal medya sayfalarımda gerekse çeşitli internet bloglarında benzerlik konusuda yorum yapan,  sözleriyle kendimi iyi hissettiren herkese teşekkür ederim" dedi.
Chelsea Marr aslında pek de Angelina Jolie'ye benzediği görüşünde değil. "Dürüst olmam gerekirse ben böyle bir benzerlik g örmüyorum. Aynaya baktğımda gördüğüm tek şey bütün diğer kızlar gibi bir sürü kusur" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...