Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halit Ergenç ekranlara geri dönüyor

Halit Ergenç ekranlara geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl'daki başarısıyla büyük beğeni toplayan Halit Ergenç, yine bir dönem dizisiyle ekrana dönüyor.

Vatan yazarı Oya Doğan'ın yazısına göre, Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman karakteriyle hafızlarımıza kazınan, onlarca ülkede “Süleyman” olarak tanınan Halit Ergenç, dizinin final yapmasının ardından ekrana ara vermiş ve yeni bir proje için yüzünü dinlendirme kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda da tıpkı Muhteşem Yüzyıl'daki partneri Meryem Uzerli gibi O3 Medya'yla anlaştı.


İyi bir proje için beklemeye başlayan Ergenç'in yeni dizisi hakkında ser verilip sır verilmiyor. Ancak sürekli yeni senaryolar hazırlandığı hakkında duyumlar alıyorduk. Aldığım son duyuma göre; Ergenç için yeniden bir dönem dizisi hazırlanıyor. Bu defa Kurtuluş Savaşı döneminin anlatılacağı bir işte rol alacakmış. Hatırlarsanız daha önce de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırmıştı. Anlayacağınız, Ergenç'in kaderi liderlerden yana ilerliyor. Yıllarca bir padişah oynadıktan sonra yeniden dönem dizisinde oynaması hem riskli, hem de zor olacaktır. Bakalım, Halit Ergenç'in yeni dizisi ocak ayında başlayacak mı, yoksa Meryem Uzerli'nin projesi gibi yılanm hikâyesine mi bağlayacak? Onu da zaman içinde göreceğiz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...