Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersin Korkut o fotoğrafın orjinalini paylaştı

Ersin Korkut o fotoğrafın orjinalini paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ersit Korkut, sosyal medyayada konuşulan fotoğrafın 'montaj' olduğunu söyledi.

Aynı karenin orijinal halini de İnstagram sayfasında yayınlayan Korkut, altına şu notu düştü:
"Bir süredir, sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik pervasızca, hiçbir dayanağı olmayan ithamlarla bezeli, beni ve çalıştığım kurumu itibarsızlaştırmaya yönelik provakatif bir kampanya sürdürülmektedir. Nedenini ve kaynağını anlayamadığım biçimde, yukarıda orijinalini görebileceğiniz fotoğrafım, bir partinin seçin minibüsünün üzerindeymişim hissi yaratacak şekilde montajlanmasıdır. 
Ülkemizin zor günlerden geçtiği böylesi bir dönemde gerçekleştirilen bu eylemi herhangi bir vicdan terazisinde tartmak mümkün değildir
Dil, din ve iade özgürlüğüne inana bir insan olarak buradan açıkça belirtmek isterim ki, tutabileceğim tek taraf savaşsız, terörsüz ve linç kültüründen uzan bir ortamnın tarafıdır. Son dönemde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, ailelerine başsağılığı diler, hakkımda gerçekleştirilen bu çirkin kampanyaya itibar edilmemesini rica ederim"
Ersin Korkut o fotoğrafın orjinalini paylaştı
İŞTE FOTOĞRAFIN ORJİNALİ
Ersin Korkut o fotoğrafın orjinalini paylaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...