İşte Benim Stilim Kim Elendi (Tuğçe mi, Gizem mi İŞTE BENM STİLİM)

İşte Benim Stilim Kim Elendi (Tuğçe mi, Gizem mi İŞTE BENM STİLİM)

MAGAZİN Haberleri

İşte Benim Stilim kim elendi, yarışmada bu hafta neler yaşandı merak konusu. İşte Benim Stilim'e veda eden isim kim oldu? Tuğçe mi, Gizem mi?

İşte Benim Stilim kim elendi, yarışmada bu hafta neler yaşandı merak konusu. İşte Benim Stilim'e veda eden isim kim oldu? Tuğçe mi, Gizem mi? Ekranların vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim All Star'da haftayı ağlayan suratlarla tamamlayan Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi dün gece yayınlanan eleme gecesine kalan isimler oldu. Peki İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi? 10 bin liralık büyük ödülü kim kazandı? Öykü Serter açıkladı...

TV8 İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ 

Kemal Doğulu ne Gizem'in ne de Tuğçe'nin son kıyafetini hiç beğenmedi. Kemal Doğulu da Gizem'in gitmesini istedi. Ivana Sert de önce sert sözlerle eleştirdi ardından da "Sen bu işi beceremiyorsun" diyerek Gizem'i eledi. Böylelikle Gizem'in İşte Benim Stilim All Star'dan elenmesi kesinleşti. Uğurkan Erez de Gizem dedi. Jüri üyeleri oybirliğiyle yarışmanın ikinci haftasında Gizem'i eledi.

İşte Benim Stilim All Star 12 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde jürinin kararına göre veda eden isim Gizem Güler oldu. Her hafta sahibini bulacak olan 10 bin TL'lik büyük ödülünü bu hafta Nazlı Kayaaslan kazandı.

NAZLI HAMARAT EŞİNİN 40'I ÇIKMADAN GELDİ SÜPER MİNİSİYLE...

Boğazı kesilerek öldürülen eşi Emir Şaşmaz 'ın 40'ı bile çıkmadan İşte Benim Stilim All Star yarışmasına dahil olan Nazlı Hamarat haftanın olayı oldu. Nazlı Hamarat bütün hafta siyahlar giyeceğini ve yasta olduğu için dekolte kullanmayacağını söyledi. Ancak bu sözünü üç gün sonra çiğneyip süper mini bir elbiseyle podyumda boy gösterdi. Ayşegül Doğan da Nazlı Hamarat 'a 'yas sebebiyle dekolte giymeme' kararını hatırlatarak eteğinin çok kısa olduğunu söyledi. Jüri üyeleri de Nazlı Hamarat'ın süper mini eteğini eleştirdi.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE GEÇEN HAFTA MARİA SURİNA ELENDİ? 

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının ilk eleme haftasında büyük bir sürpriz yaşanmıştı. Nur Yerlitaş ile tartışan ve onun stüdyoyu terketmesine sebep olan Maria Surina ilk haftada elenen isim olmuştu. Maria Surina 'nın elenmesi Nur Yerlitaş'ın intikamı olarak yorumlanmıştı. 

GİZEM GÜLER KİMDİR?

İşte programın dikkat çeken ismi hakkındaki bilgiler...

 12 Eylül 1989'da Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğan Gizem Güler, beden eğitimi bölümünden mezun.

90-61-89 vücut ölçülerine sahip olan Gizem Güler'in göz rengi kahverengi, boyu 1.70 ve kilosu ise 58.

11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor.

Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı.

Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi.

Wipe Out yarışmasına katıldı ve Kocamın Ailesi dizisinde rol aldı.

Ekranın çok izlenen dizilerinden Medcezir'de Sibel karakterini canlandırdı ve yeni sezondaki ilk bölümlerde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...