Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diriliş Ertuğrul bir rekor daha kırdı

/ Kaynak: İHA
Diriliş Ertuğrul bir rekor daha kırdı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 2. sezon tanıtımları, internette rekor kırdı.

30 Eylül'de izleyicisi ile buluşacak olan Diriliş Ertuğrul'a reytinglerden sonra internetten de rekor geldi. Dizinin 2. sezon teaser ve internet tanıtımı üç gün içinde internet üzerinden 10 milyondan fazla kişiye ulaşırken, 3 milyona da yakın tıklanma aldı. Diriliş Ertuğrul'un 2. sezon tanıtımları seyirciden olumlu not alırken, sosyal medya üzerinden de diziye binlerce olumlu yorum geldi.
DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A KATILAN YENİ OYUNCULAR
Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Zeynep Aslı Peker'in yazdığı ve yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı dizinin ikinci sezon ilk bölümü, 30 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.
Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Burcu Kıratlı, Mehmet Çevik, Osman Soykut, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Cavit Çetin Güner gibi güçlü oyuncuların paylaştığı diziye ikinci sezon Aytolun karakteri ile Evrim Solmaz, Tuğtekin karakteri ile Uğur Güneş, Noyan karakteriyle Barış Bağcı, Artuk karakteriyle Ayberk Pekcan ve Korkut karakteriyle de Hüseyin Özay gibi oyuncular katıldılar. Ayrıca dizide Kaptan Gürman, Gökhan Oskay, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Atilla Kılıç, Edip Zeydan, Evren Erler, Melih Özdoğan, Muharrem Özcan, Emre Ozan ve Çağlar Yiğit gibi oyuncular da yer alacak. ##tgvideo##

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...