Ünlü spiker siyahlar içinde evlendi

/ Kaynak: İHA
Ünlü spiker siyahlar içinde evlendi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

CNN Türk televizyonunun haber spikerlerinden Burak Törün, Ayça Leventyürü ile evlendi.

Çeşitli televizyon kanallarının ardından 2006 yılından bu yana CNN Türk'te haber spikerliği yapan Burak Törün, Ayça Leventyürü ile hayatını birleştirdi. Mersin'de sahne ve protokol sunuculuğu yapan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Dairesi'nde çalışan Ayça Leventyürü ile yaklaşık 5 ay önce bir ödül töreni için geldiği Mersin'de tanışan Törün, törende filizlenen aşkını nikahla perçinledi. Ayça-Burak çiftinin nikahı, dün akşam Mersin Kongre ve Sergi Sarayı'nda kıyıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kıyarken, törene kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Ayça'nın babası, Mersinli gazeteci Ahmet Leventyürü ve annesi Hülya Leventyürü, davetlileri kapıda karşıladı.


Çift, salona melek kıyafetleri giymiş genç kızlar eşliğinde girerken, çok şık siyah bir gelinlik giymesi dikkat çekti. Salonu bir baştan bir başa gül yaprakları arasında geçerek sahneye çıkan mutlu çift, uzun süre alkışlandı. Başkan Kocamaz, nikahı kıydıktan sonra nikah defterini çifte birlikte verirken, Ayça'nın damadın ayağına basma girişimi de kahkahalarla karşılandı. Arkadaşları tarafından hazırlanan slayt gösterisi de mutlu çifte duygulu anlar yaşattı. Çiçeği burnunda gelin Ayça, slaytı izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.


“SİYAH GELİNLİK ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BİR ANLAM İFADE EDİYOR”


Nikahın ardından İHA'ya konuşan Burak Törün, 5 ay önce Mersin'e Altın Palmiye ödülü almaya geldiğini belirterek, “Ama sanıyorum ödülü şimdi alıyorum” dedi.


Yeni gelin Ayça da çok heyecanlı olduğunu, arkadaşlarının hazırladığı sürpriz slayt gösterisi karşısında ağlamamanın mümkün olmadığını söyledi. Ayça, “Çok mutluyum. Yanımda yüreği sevgi dolu bir adam var. Beni çok seviyor ve ben de onu çok seviyorum” diye konuştu.


Siyah gelinlik giymesinin nedenini ise 'totem' ve son dönemde terör olaylarında verdiğimiz şehitlerle açıklayan Ayça, “Şu yaşıma kadar böylesine yüreği sevgi dolu, beni seven bir adam karşıma çıkmadığı için onun yasını tutmaya karar verdim ve bugün totem yaptım siyah gelinlikle. Ama bir şekilde de bu siyah gelinliğin şu anda ülkemizde yaşadığımız terör olaylarında verdiğimiz şehitlerimiz için, sönen ocaklar için de bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Umarım en yakın zamanda bu olaylar biter ve ülkemize ve dünyaya sevgi, barış ve dostluk hakim olur” ifadelerini kullandı.


Burak Tören de duygularını şu cümlelerle ifade etti: “Benim de dışım siyah ama içim bembeyaz. İçimde bir aşk ateşinin kaynadığını gösteriyor bu tablo. Sevgili eşim Ayça'nın siyah gelinlik konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ama şunu da unutmayalım ki, bu evrende her şey zıttı ile vardır. Dünyada her taraf sıcak olsaydı ve güneş hiç batmasaydı sıcaklık, herkes çok güzel olsaydı güzellik, herkes çok mutlu olsaydı mutluluk, herkes çok başarılı olsaydı başarı diye bir kavram olmazdı. Önce olumsuzdan geçmek gerekir ki, önce siyahtan geçmek gerekir ki, sonra beyaza erişelim. İşin özü bu.”

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...