HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak?

Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak?

MAGAZİN Haberleri

Yaklaşık 2 sene önce sürpriz bir kararla ekranlara veda eden TRT1'in unutulmaz dizisi Leyla ile Mecnun için hayranları sosyal medyada atağa kalktı.

2011 yılında ekrana gelip 2013 yılında yayından kaldırılan TRT dizisi Leyla ile Mecnun için hayranları harekete geçti. Hayranların açtığı LeylaMecnunYeniden hashtag'i TT listesinde bir numara oldu.
 
104 bölüm boyunca izleyiciyi kendine bağlayan dizinin yeniden ekrana döneceğine henüz kesin bir bilgi yada girişim yok ancak hayranları Twitter üzerinden kampanya başlattı. Dizinin bitmesininden 2 sene geçmesine rağmen sıkı bir fan kitlesine sahip olan dizinin unutulmaz replikleri halen sosyal medyada sıkça paylaşılıyor. Leyla ile Mecnun'un bitmesinin ardından aynı ekip tarafından Star TV'de Ben de Özledim isimli yeni bir dizi yapılmış ancak yayın ömrü kısa olmuştu.
 
Twitter'da dizinin hayranlarının LeylaMecnunYeniden hashtag'iyle başlattıkları kampanyaya dizinin ünlü oyuncularından da destek geldi. Dizide Mecnun karakterini canlandıran Ali Atay Twitter hesabında “Gerçekten hastayım size böyle bişe olamaz. Helal olsun. İki sene oldu la biteli. sarılalım mı :))” yazarak hayranlarına mesaj yolladı. Dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan ise, “Leyla ile Mecnun Yeniden Ah keşkem nihayetinde börek açabilen babayız” diye tweet attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...