Demir Demirkan'dan sert sözler

Demir Demirkan'dan sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Sertab Erener'le ilişkisi hakkında yorum yaptıktan sonra ünlü isimlerin tepkisini çeken Demir Demirkan'dan açıklama geldi

'Keşke hiç konuşmasaydın', 'Kalıbından utanmalısın' , 'Yaşadığının arkasında duramayacak kadar vefasızsın' yorumlarına kızan Demir Demirkan şunları söyledi: “Kibirleriyle ağıza alınmayacak sözleri sarfedip sevgisizliklerini açık edenler, aslında kendinden nefret edenler var ya, işte onlar 'nefretçi.' Magazin müptelası, cehaletinin farkında olmayan, kendini görmeden dışarıyı yargılayan, kibirli, parasını denkleyip aldığı internet paketini ona buna laf sokmaya harcayan 'farkındasızlık' kahramanları... Sizden tek ricam nefretçiliğinize devam etmeniz!”
 
Demirkan'a Ayşe Arman'a verdiği röportaj sonrası eleştiri yağmıştı.
PUCCA: 18 sene beraber olduğun kadına, beşik kertmesi de, proje de... Bir de bunu otur kadın evlendiği zaman söyle. Enkazsın Demir Demirkan!
 
ESRA EROL: 18 yıldan sonra proje birlikteliği diyeceksin yuh! İnsan kendine hakaret etmez! 
 
DEMET AKALIN: İyi ki Ayşe Arman var da böyle adam, pardon erkeklerin gerçek yüzlerini görüyoruz! Ayıp be!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...