Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Kenan Çoban'ın yeni dizisi

İşte Kenan Çoban'ın yeni dizisi

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Kenan Çoban da dahil oldu.

Kurtlar Vadisi dizisinde uzun yıllar canlandırdığı Abdülhey rolüyle tanınan Kenan Çoban, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almaya başladı. Kenan Çoban son olarak Pana Film'in ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting nedeniyle kısa sürede ekrana veda eden Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynamıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam yayınlanan 4. bölümüyle diziye dahil olan Kenan Çoban, dizinin hayranlarını da şaşırttı. Kurtlar Vadisi'nin eski senaristi ve yapımcıları olan Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Kurtlar Vadisi'nden bir efsane karakter daha katılmış oldu. Diziye daha önce de Kurtlar Vadisi'nin Şahin Ağa'sı Turgay Tanülkü dahil olmuştu.


Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı, çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli'nin devletle ve ailesiyle olan karmaşık ilişkileri ekrana getiren diziye, Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban 4. bölüm itibariyle dahil oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...