Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarkan'dan Meryem Uzerli'ye yeşil ışık

Tarkan'dan Meryem Uzerli'ye yeşil ışık

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Tarkan, Meryem Uzerli'nin hayalini gerçekleştirmek için bir adım attı

Oyuncu Meryem Uzerli, InStyle dergisine verdiği röportajda Tarkan ile tanışmayı çok istediğini belirtmiş, ünlü sanatçıyı çok sevdiğini söylemişti. En büyük hayalinin Tarkan'ın klibinde oynamak olduğunu söyleyen Meryem Uzerli'nin bu isteğine, Tarkan da kayıtsız kalmadı. Tarkan Meryem Uzerli'nin bu açıklamalarından sonra, "Neden olmasın? Birbirimize yakışırız. Meryem'in bu isteğini seve seve kabul ediyorum" diyerek yanıtladı.


Üç büyük hayalim var
Meryem Uzerli, röportajında şu açıklamayı yaptı:
"Üç büyük hayalim var. İlki Tarkan'la tanışmak, diğeri bir Walt Disney animasyonunda Kayıp Balık Nemo gibi bir karakteri seslendirmek ve kendime ait maskara markamı piyasaya sürmek. Almanya 'da Tarkan başka bir şey. Benim genç kızlığım onun şarkılarını dinleyerek geçti ve spiritüel biri olduğunu düşünüyorum. Çok seviyorum Tarkan'ı. Bir klibinde oynamayı çok isterdim"


Kelebek 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...