HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Perran Kutman'ı ağlatan sürpriz

Kaynak: AA
Perran Kutman'ı ağlatan sürpriz
Perran Kutman, Haber

MAGAZİN Haberleri  / AA

Festival açılışında, ''Perihan Abla'' şarkısını söyleyen İsveçli tiyatro sanatçıları, bu durum karşısında duygulanan sanatçı Perran Kutman'ı ağlattı.

İsveç'in başkenti Stockholm'de, 1. Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'nin özel davetlisi olarak bulunan sanatçı Perran Kutman, etkinliğin açılışında söylenen "Perihan Abla" şarkısıyla duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.
Festivalin açılışını yapan iki İsveçli tiyatrocu sahnede, yıllarca beğeniyle izlenen ''Perihan Abla'' dizisinin şarkısını Türkçe söyleyerek sürpriz yaptı. Seyircilerin arasında bulunan sanatçı Kutman, bu sürpriz karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Sahneye çıkarak İsveçli tiyatroculara teşekkür eden Kutman, sürprizle karşılaştığını ve çok duygulandığını belirtti.
Perran Kutman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-4 Ekim'de düzenlenen Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'ne 10 ülkeden 10 komedi filmi gösterileceğini ifade etti.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...