Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuba Büyüküstün'den cevap geldi

Tuba Büyüküstün'den cevap geldi

MAGAZİN Haberleri

'Rüzgarın Hatıraları' adlı filmin Hamburg'daki gösterimine katılan oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni imajını eleştirenlere cevap verdi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, rol aldığı 'Rüzgarın Hatıraları' adlı yapımın Hamburg Film Festivali'ndeki gösterimine katıldı. Kısa kestirdiği yeni saçlarıyla poz veren güzel oyuncu filmi çok beğendiğini söyleyerek galadan mutlu ayrıldı.


OYUNCAK ALDI
Cansizkus.com'un haberine göre Tuba Büyüküstün tüm film ekibini tek tek tebrik ederken Hamburg'da minik çocukları için birçok hediye de satın aldı. Film gösteriminin ardından alışverişe çıkan oyuncu, çocuklarına oyuncak aldı. Tuba Büyüküstün son görüntüsünün hala eleştirilmesine ise kafayı hiç takmıyor.


ŞİMDİ DAHA GÜZEL
Büyüküstün, “Kısa saçlarımla kendimi daha güzel hissediyorum. Hamburg'da beni görenler önce tanıyamadı ama zamanla alışacaklar. Bu film imajı değil, canımın istediği” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...