Çilek Kokusu'nun yayın günü değişti

Çilek Kokusu'nun yayın günü değişti

MAGAZİN Haberleri

Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Çilek Kokusu'nun yeni yayın günü belli oldu.

Star TV'de yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve reytinglerde elde ettiği başarıyla yeni sezonda da devam eden Çilek Kokusu dizisi gün değiştirdi. Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi olan Ay Yapım imzalı Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerinde oynadığı Kara Sevda dizisinin Çarşamba akşamları yayınlanacak olmasıyla Çilek Kokusu başka güne alındı.


Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını ise Gold Film'in üstlendiği yapım, 17 Ekim'den itibaren Cumartesi akşamları yayınlanacak ve 'İlişki Durumu: Karışık', 'Kiraz Mevsimi', 'Kertenkele', 'Güllerin Savaşı' gibi iddialı yapımlarla karşı karşıya gelecek. Çilek Kokusu, yeni bölümüyle, yeni gününde, 17 Ekim Cumartesi 20.00'de Star'da!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...