Mayıs Kraliçesi ne zaman başlayacak?

Mayıs Kraliçesi ne zaman başlayacak?

MAGAZİN Haberleri

Show Tv'nin iddialı dizileri arasında yer alacak olan Mayıs Kraliçesi'nin yayın tarihi belli oldu

Ekim ayında Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan dizide Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun,Selçuk Borak, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.
Merakla beklenen dizi, kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini konu alıyor. Mayıs Kraliçesi, 20 Ekim Salı Show TV'de başlıyor!


ANNE-KIZI CANLANDIRACAKLAR
Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği kaynak işçisi Nehir'in öz annesi Asu'yu canlandıracak. Öz kızını öldü bilen Asu ile öz annesini başka bir kadın sanan genç, güzel, kaynak işçisi Nehir'in hüzün dolu hikayesi izleyenlere duygu fırtınası yaşatacak.


“ASU'YU ÇOK SEVDİM.”
Yeni dizisi için bir hayli heyecanlı olduğunu belirten usta oyuncu “Mayıs Kraliçesi” tam da evin tahtına kurulup nefessiz seyredilecek harika bir dizi. Her bölümü dolu dolu bir senaryo, rollerinin hakkını veren oyuncu arkadaşlarım, öngörüsüne cok güvendiğim sağlam bir yapımcı, hayranlık uyandıran bir reji ve set ekibi… Titreşimleri içine, ruhuna işleyen müzikler. Daha ne istenir… Heyecanla ve merakla seyretmek için günleri saymaya başladım bile… Yolumuz açık, şansımız bol olsun… Asu'yu ben çok sevdim. Siz de çok sever; ona evinizi, ekranınızı açarsınız inşallah…” dedi.


Yapımcılığını Birol Güven'in yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt'un üstlendiği Mayıs Kraliçesi'nin önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak. Merakla beklenen dizi Ekim ayında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...