Güzel oyuncu kanseri yendi!

Güzel oyuncu kanseri yendi!

MAGAZİN Haberleri

Başarılı oyuncu Müjde Uzman, kanseri nasıl yendiğini açıkladı

Sinemanın ve ekranın parlayan yıldızı Müjde Uzman samimi açıklamalar yaptı. Yakalandığı tiroid kanserini atlatan genç oyuncu, “Hastalıktan sonra hayata bakış açım değişti. Şükür eksenli yaşıyorum” dedi.


Yıl­maz Er­do­ğan ile oy­na­dı­ğı rek­lam­la yıl­dı­zı par­la­yan Müj­de Uz­man, geç­ti­ği­miz yıl ya­ka­lan­dı­ğı ti­ro­id kan­se­rin­den na­sıl kur­tul­du­ğu­nu an­lat­tı. Has­ta­lık­la bir­lik­te ha­ya­ta ba­kı­şı­nın ta­ma­men de­ğiş­ti­ği­ni ve de­vam­lı şük­re­de­rek ya­şa­dı­ğı­nı be­lir­ten Uz­man şöy­le ko­nuş­tu:


İH­Tİ­YA­CI OLAN­LA­RA YAR­DIM ET­ME­Lİ­YİZ
“Ke­yif­le ge­çir­di­ğim her an ve her gün için, se­vil­di­ğim ve se­ve­bil­di­ğim için, bü­yük bir kal­bim ol­du­ğu için, em­pa­ti ye­te­ne­ğim, do­ğa­ya ve can­lı­la­ra olan du­yar­lı­lı­ğım için, ol­du­ğum ki­şi için, ai­lem, dost­la­rım, işim, im­ka­nım ol­du­ğu için ağ­zım­da şü­kür ek­sik ol­maz.


Şans­lı ol­du­ğu­mu­zu ha­tır­la­ma­lı­yız hep ve ih­ti­ya­cı olan­la­ra da yar­dım et­me­li­yiz eli­miz­den gel­di­ğin­ce. Bir­bi­ri­miz­den baş­ka
kim­se­miz yok in­san­lar ola­rak.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...