Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ece Erken ile Serkan Uçar birbirine girdi

Ece Erken ile Serkan Uçar birbirine girdi

MAGAZİN Haberleri

Kısa süre önce boşanan Ece Erken ile Serkan Uçar bir mekan çıkışı görüntülendi. İkili, Etiler'de sokak ortasında birbirine girdi.

Boşanma davaları süren Ece Erken ile Serkan Uçar, önceki gün Kuruçeşme'deydi.Bir arkadaşlarının yaş gününe katılan ikilinin, yanlarında oğulları Eymen ile Erken'in annesi Nurhan Sepici de vardı. Çıkışta görüntülenen Ece Erken, "Boşanma davamız devam ediyor, barıştığımız falan yok" dedi. Güzel sunucu gibi gergin olduğu gözlenen Uçar ise tek kelime etmedi. Mekandan kendi arabaları ile ayrılan ikili, daha sonra Etiler'de buluşup sokak ortasında büyük bir kavga yaşadı.
Ece Erken ile Serkan Uçar birbirine girdi

TAKİP ETMESİNE SİNİRLENDİ
Ece Erken, oğlunu görmek isteyen Serkan Uçar'ın kendisini takip etmesinden rahatsız oldu. Erken, arabayı kenara çekip Uçar'a "Günde 3 saat görebilirsin Eymen'i, mahkeme kararı var. Rahat bırak bizi!'' diye bağırdı. Bunun üzerine ise Uçar "Kimin çocuğunu kimden saklıyorsun! İstediğim zaman görürüm'' diyerek Erken'e çıkıştı. Ece Erken de etraftaki vatandaşlardan yardım isteyip "İmdat, polisi arayın. Beni rahatsız ediyor" diye haykırdı. Olay, Serkan Uçar'ın gitmesiyle son buldu.


Direksiyon başındaki Erken, arkadan Serkan Uçar'ın arabayla geldiğini görünce aracını kenara çekti. Uçar da bunun üzerine otomobilinden inince ikili arasında tartışma çıktı. Ece Erken, olayın bitmesinin ardından annesi ve oğlu Eymen'i alarak Etiler'den uzaklaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...