Çileyle geçen 39 yıl intiharla son buldu

Çileyle geçen 39 yıl intiharla son buldu

MAGAZİN Haberleri

Ankaralı Namık adıyla ünlü olan türkücü Namık Yıldırım, önceki gece Ankara Keçiören'deki evinin 7. katından düşerek hayatını kaybetti.

Kesin ölüm sebebi henüz belli olmasa da, intihar ettiğine dair bulgular ağırlık kazanıyor. Aslen Çankırılı olan Ankaralı Namık, yakınlarının anlattığına göre, 6 yaşındayken almış sazı eline. İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine rağmen mesleğini icra etmeyip müzikte diretmiş. İlk albümlerini, el arabasında sokak sokak gezerek satmaya çalışan şarkıcı, Ankaralı türkücüler furyasında bir anda parlamış. Bir süre sonra alkol bağımlılığı ile gündeme gelen Ankaralı Namık, son dönemde yine maddi sıkıntılarla boğuşuyordu. Şarkıcı, geçtiğimiz ay eşinin kullandığı otomobille kaza geçirmiş, kaburgaları kırıldığı için uzun süre tedavi görmüştü. 1 Ocak 1976'da doğan, evli ve 2 çocuk babası olan Namık Uğurlu, bağımsız milletvekili adayı olarak siyaseti de denemişti. Uğurlu'nun ardından Gülben Ergen, Demet Akalın, Ece Erken, Doğa Rutkay gibi ünlüler, sosyal medyadan üzüntülerini paylaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...