Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abramoviç'in Ege tatili sürüyor

/ Kaynak: İHA
Abramoviç'in Ege tatili sürüyor

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Rus milyarder Roman Abramoviç, mega yatı Eclipse'le Bodrum tatilinin ardından Marmaris'in Hisarönü körfezine demirledi.

İngiltere'nin dev futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Abramoviç, Ege tatiline Marmaris'te devam ediyor. İş adamının 165 metre uzunluğundaki yatı 'Eclipse', Marmaris'in Hisarönü Körfezi'ndeki beş yıldızlı bir otelin karşısına demir attı. Körfezde seyreden yat ve teknelerin ilgi odağı olan dev yat, Kurucabük koyu açıklarında gün boyu demirli kaldı. Yattan sabah saatlerinde su sporları yapmak için botla biri erkek iki kişi korumalar eşliğinde banana ile su sporu yatı. Rus iş adamı Abromoviç ise gün boyu yattan dışarı çıkmadı.


SELİMİYE'YE BİSİKLETLE GİTMİŞTİ


Rus iş adamı Roman Abromoviç geçen yıl mega yatıyla Hisarönü körfezine demirlemiş ve beş yıldızlı otelden 25 bin dolarlık bisikleti ile 45 kilometre pedal çevirerek, ünlülerin tatil cenneti Selimiye'ye gitmişti. Mütevazi tavırlarıyla yöre halkının beğenisini kazanan Abromoviç, Selimiye'de Haşhaşlı süt tatlısı, fesleğenli ayran ve çay içtiği kafeteryada hesap ödemek istemiş, kendisinden para almak istemeyen kafeterya sahibine zorla 20 lira vermişti. Selimiye'yi çok beğendiğini dile getiren Abromoviç'in buradan arsa baktığı da ileri sürülmüştü.


Yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde olduğu tahmin edilen dünyanın en büyük yatlarından 'Eclipse'de 3 yüzme havuzu, özel sinema salonları, dalış ve su sporları ekipmanları ile iki mini denizaltı bulunuyor.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...