Sinem ve Hazal anne oluyor

Sinem ve Hazal anne oluyor

MAGAZİN Haberleri

ATV'^nin yeni dizisi Anneler ve Analar'da Sinem Kobal ile Hazal Ergüçlü ilk kez anne rolünü canlandıracak

İlk bölümüyle yarın atv'de ekrana gelecek 'Analar ve Anneler' dizisinde seyirciyi birçok sürpriz bekliyor. Diziseverler, Ay Yapım imzalı, 'Analar ve Anneler'de genç oyuncular Sinem Kobal ile Hazar Ergüçlü'yü ilk kez anne olarak izleyecek. Hikayesi 70'li yılların başında geçen Analar ve Anneler' kaçak bir Anadolu köyünde yaşayan Kader (Hazar Ergüçlü) ve İstanbullu evli üniversite öğrencisi  Zeliha'nın (Sinem Kobal) çakışan hayatlarını konu alıyor. 


KÖTÜ SÜRPRİZLER


Dizinin ilk bölümünde; Kader ve Zeliha hayatın kötü sürprizlerinden habersiz karınları burnunda ilk kez İstanbul'da karşı karşıya gelecekler. Dizi Kader ve Zeliha'nın aynı evlat  için vermek zorunda bırakılacakları savaşı ekrana taşıyacak. Berkun Oya'nın yazıp Mehmet Ada Öztekin'in çekttiği dizide ayrıca Okan Yalabık, Binnur Kaya ve Ulaş Tuna Astepe gibi ünlü isimler yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...