Aziz Kiraz bakın hangi yarışmalara katılmış?

Aziz Kiraz bakın hangi yarışmalara katılmış?

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye'de dört jüri üyesinin de dönmesini sağlayan ve tüm stüdyoyu kendine hayran bırakan Aziz Kiraz bakın daha önce hangi yarışmalara katılmış

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Aziz Kiraz daha önce 'Ve Kazanan' yarışmasına da katılmış“O Ses Türkiye” yarışmasının en son ekrana gelen bölümüne 17 yaşındaki yarışmacı Aziz Kiraz damga vurdu. 21 Ekim 2015O Ses Türkiye yarışmasına katılan Aziz Kiraz daha önce 'Ve Kazanan' yarışmasına da katılmış


Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitim gören Aziz Kiraz, seslendirdiği şarkıyla dört jüri üyesini de etkiledi.


Sosyal medyada ünlüler Kiraz'ı yarışmanın favorisi olarak gösterirken, Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay da yarışmacıyla ilgili Twitter'da ilginç bir yorum yaptı: “O Ses Türkiye'de favorim, Aziz Kiraz. Aziz Kiraz aynı kıyafet ve aynı şarkılarla yarışmadan yarışmaya koşuyor. Yapımcıların bu çocuğa albüm yapması lazım.”


Aziz Kiraz, Kenan Doğulu'nun jüri üyesi olduğu “Ve Kazanan” adlı yarışmaya da katılmış ancak birinci olamamıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...