Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sosyal medyayı salladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hem en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu, hem de sanal âlemi salladı

Atv'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü; Tüm Kişiler'de 7.96 izlenme oranı ve 21.24 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.74 izlenme oranı ve 22.37 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. Dizinin bölüm etiketi edho, kısa sürede Twitter Türkiye Trending Topics listesinde üçüncü sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar da aynı sırada kalmayı başardı.


'İLYAS' İÇİN ÇIKAN KARAR AĞIR OLDU 
Dizinin önceki akşamki bölümünde; 'Şahin Ağa'nın beklenmeyen infaz kararı masadaki herkesi şaşırttı. Kurulan mahkeme sonucunda 'İlyas' için çıkan karar, onu ölümden beter etti. 'İlyas' artık silahsız yaşamalıdır. 'Nazlı'nın verdiği güzel haber günlerdir ona soğuk davranan 'Çakır'la aralarındaki buzların erimesini sağlarken, 'Meryem'i iyice alevlendirdi. 'Meryem' için artık 'Hızır'ın da bir bedel ödeme vakti geldi. Bu arada 'Ünal Kaplan' cephesinde de işler bir hayli hareketlendi. Ağabeyleri öldükten sonra masaya oturan veliahtların içi intikam ateşiyle yanıp tutuşmaya başladı. Çakırbeyli Ailesi'nin fertleri de bu ateşi harlamaktan geri kalmadı ve işler iyice karıştı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...