Kertenkele dizisine transfer

Kertenkele dizisine transfer

MAGAZİN Haberleri

Atv ekranlarında yayınlanan “Kertenkele” dizisine yeni ünlü isim katıldı

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna, 38. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu Taylan Güner, bundan böyle, “Kertenkele” dizisinde “Şenol” karakterine hayat verecek.


Edebiyat hocasını canlandıracak olan Güner, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.


Ünlü oyuncu Taylan Güner, “Hayal ettiğim bir projede yer aldım,” dediği Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı: “Şimdiye kadar oynadığım dizilerde ciddi ve duygusal karakterleri canlandırdım, fakat şu an canlandıracağım edebiyat öğretmeni karakteriyle seyirciyi eğlendirip, güldüreceğim. İlk defa komedi dizisinde yer alıyorum. Herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri hayal ediyordum. Hayal ettiğim şeyin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Kertenkele dizisini televizyonda seyrettiğim zaman, ekran karşısında dizide varmış gibi, senaryo içerisine kendimi dahil edip, televizyon karşısında oynuyordum. Şimdi ise hayalim gerçek oldu.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...