Açelya Akkoyun en hamarat hanımı seçti

Açelya Akkoyun en hamarat hanımı seçti

MAGAZİN Haberleri

Pril, marka yüzü Açelya Akkoyun ile 'Türkiye'nin En Hamarat Hanımı'nı buldu

Henkel'in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun, İstanbul'da hamarat hanımlarla buluştu. Gerçekleşen yarışmada Türkiye'nin en hamarat hanımı belli oldu.   


Pril, Türkiye'nin en hamarat hanımını seçti… 


Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril'in Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek üzere gerçekleştirdiği yarışma sonuçlandı. Türk hanımları hamaratlıkta rakip tanımadıklarını bir kez daha kanıtladı. Markanın özel bir araçla ve marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirdiği yarışmaların finali İstanbul'da Cevahir AVM'deki etkinlik alanında yapıldı. 


Türkiye'nin en hamarat hanımı Kayseri'den… 


Ülkemizin en hamarat hanımını bulmak için, birçok ilde yoğun katılımla gerçekleşen seçmeler yapıldı. Ziyarete gidilen tüm illerin birincilerinin katıldığı final yarışmasında ise hanımlar, verilen tabakları en kısa sürede bulaşık makinesine yerleştirmek için kıyasıya yarıştı. Bu sırada Açelya Akkoyun da destek olmak üzere hanımların yanında yer aldı. Yoğun ilgiye, rekabet ve heyecana sahne olan yarışmada Türkiye'nin en hamarat hanımı unvanının yanı sıra buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya setini Kayseri'den Hayriye Karabörk kazandı. Öte yandan gün boyu gerçekleşen etkinliklerde Açelya Akkoyun'u İstanbullu hanımlarla buluşturan marka, herkese sürpriz hediyeler de dağıttı


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...