Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal'dan Çiğdem türküsü

Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal'dan Çiğdem türküsü

MAGAZİN Haberleri

"Analar ve Anneler"de rol alan Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal'ın dizinin ilk bölümünde yorumladıkları "Çiğdem Der ki" türküsü sosyal medyada çok konuşuldu

Ay Yapım imzalı 'Analar ve Anneler'de rol alan Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal'ın dizinin ilk bölümünde yorumladıkları "Çiğdem Der ki" türküsü büyük beğeni topladı. Aşık Veysel'in yorumuyla bilinen türküyü seslendiren Ergüçlü ve Kobal'ın performansları sosyal medyada çok konuşuldu. 1970'li yılların başında geçen dizide; İstanbul'da yaşayan Zeliha ile Anadolu'nun bir köyünde bambaşka bir hayat yaşayan Kader'in dramı izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
KADER VE ZELİHA'YI NELER BEKLİYOR
Zeliha 'nın ( Sinem Kobal) eşinin öz dayısı Ayhan ( Okan Yalabık) tarafından öldürülmesi ve sevdalısı Mustafa'nın (Ulaş Tuna Astepe) babası tarafından kötülüğe uğrayan Kader'in aynı bebek için kesişen hayatları ilk bölümde ekrana geldi.
Dizinin merakla beklenen ikinci bölümünde; çocuğunun peşine düşen Zeliha ile doğurmadığı çocuğu büyütmesi için kucağına verilen Kader'i bekleyen sürprizler ekrana gelecek.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...