Binlerce kişi Yetenek Sizsiniz Türkiye için akın etti

/ Kaynak: DHA
Binlerce kişi Yetenek Sizsiniz Türkiye için akın etti

MAGAZİN Haberleri  / DHA

29 Ekim günü Erzurum'da yapılan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin seçmelerine binlerce kişi akın etti. Yaşanan izdihamda gençler ezilme tehlikesi geçirdi.

Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan çekimleri izlemek isteyen Erzurumlular, saat 15.30'da başlayacak yarışma için sabah erken saatlerden itibaren spor salonu önünde yoğunluk oluşturdu. Geçmiş yıllarda düzenlenen 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının Erzurum çekimlerinde yaşanan izdihamdan dolayı bu yıl emniyet güçleri ile özel güvenlik görevlileri salon içerisinde ve dışarısında geniş güvenlik önlemi aldı. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının çekimlerinde bulunmak adına ücretsiz bilet alanlar ile erken saatte spor salonuna gelenler izdihama neden oldu. Güvenlik görevlileri ile gençler arasında tartışma yaşandı. İzdiham sırasında özellikle genç kadınlar ezilme tehlikesi atlattı.
Binlerce kişi Yetenek Sizsiniz Türkiye için akın etti

Yarışma öncesi Acun Ilıcalı, Ak Parti Erzurum ikinci sıra milletvekili adayı olan amcası Mustafa Ilıcalı'nın Palandöken'deki bir otelde verdiği yemeğe katıldı. Burada büyük ilgi gören Ilıcalı hayranları ile fotoğraf çektirdi. Konuşma yapmak için kürsüye davet edilen Acun Ilıcalı, şunları söyledi: "Erzurum'da olmaktan gurur duyuyorum. İnanın Erzurum ile ilgili her haber ve olayı yakından takip etmeye çalışıyorum. Erzurumspor'u da birinci ligdeyken fazlasıyla takip etmiştim. İnşallah Erzurumspor ile eski günlerimize döner ve statlarda buluşuruz. Çok uzun konuşma yapak istemiyorum sadece şunu söyleyeyim hepinizi çok seviyorum. Erzurum'da olmaktan da çok mutluyum."
Binlerce kişi Yetenek Sizsiniz Türkiye için akın etti

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...