Öğrenciler Hakan Akkaya'ya modayı sordu

Öğrenciler Hakan Akkaya'ya modayı sordu

MAGAZİN Haberleri

Singer, Hakan Akkaya ile birlikte Türkiye'nin pek çok ilinde üniversitelerde, eğitim merkezlerinde ve halk eğitim kurslarında seminerler düzenliyor.

Dikişin dünyaca ünlü markası Singer, hanımlara kolaylık sağlayan birbirinden fonksiyonel dikiş makineleriyle olduğu kadar, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle de adından söz ettiriyor. Singer, ünlü Modacı Hakan Akkaya ile birlikte bir süredir Türkiye'nin pek çok ilinde üniversitelerde, eğitim merkezlerinde ve halk eğitim kurslarında seminerler düzenliyor. Marka, son olarak Kariyer Eğitim Kurumlarının Nişantaşı şubesinde Hakan Akkaya'nın da katıldığı bir seminer ve workshop gerçekleştirdi. Moda bölümü öğrencilerinin yüksek katılımı ile gerçekleşen seminerde Hakan Akkaya ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren katılımcılar, modaya dair merak ettikleri her şeyi sorma fırsatı buldu. Düzenlenen workshop etkinliğinde ise öğrenciler son teknoloji Singer ürünlerini deneme şansı yakaladı. 
Alanında birçok ilkin altında imzası bulunan Singer, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor. Bu amaçla sürekli projeler üreten marka, farklı alanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerle her kesimden insana ulaşıyor. Singer, geçtiğimiz günlerde de Kariyer Eğitim Kurumlarının Nişantaşı şubesinde bir seminer düzenledi. Öğrencilerin dikiş konusunda daha donanımlı yetişmeleri için moda ve güncel teknolojiler hakkında bilgilendirilmeleri amacıyla yola çıkılan seminerlerde son teknoloji ürünlere dair bilgiler verildi. Ülkemizin önde gelen modacılarından Hakan Akkaya ise seminerlerde öğrencilerle moda üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Akkaya, söyleşide öğrencilere moda dünyasındaki deneyimlerini ve dikiş konusundaki bilgilerini aktarırken bazı önemli püf noktalarını da aktardı. 
Singer, sosyal sorumluluk projelerine ilerleyen günlerde hayata geçireceği projelerle devam edecek. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...