Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni açılan mağazayı talan ettiler

Yeni açılan mağazayı talan ettiler

MAGAZİN Haberleri

Zorlu Center'daki bir mağazada görücüye çıkan Balmain koleksiyonu lansmanında adeta izdiham yaşandı.

Dünyaca ünlü İsveç markası, bu yıl 11'inci kez gerçekleştirdiği 'tasarımcı işbirlikleri' projesi kapsamında Fransız lüks moda evi Balmain'le el ele verdi. Özel tasarımlarıyla ünlüler arasında da popüler olan Balmain'in özel koleksiyonu 5 Kasım'da satışa sunulmadan önce 'özel davetliler' için Türkiye'de de Zorlu Center'daki mağazada görücüye çıktı.


Aralarında ünlü modacı Nur Yerlitaş ve şarkıcı Fatih Ürek'in de olduğu yüzlerce ünlü ve 'özel davetli' mağazanın açılışında tam anlamıyla bir izdihama neden oldu. Bir davetlinin açılış esnasında kaydettiği videoda, siyah bir paravanın ardında bekleyen yüzlerce kişinin kapıların açılmasıyla birlikte içeri hücum ettiği görülüyor. 'Kapanın elinde kaldığı' ürünlerin adeta 'yağmalandığı' görülen video, bir mağazının açılışından öte savaş öncesinde erzak depolayan insanların talanını andırıyor. ##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...