Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CNBC-e bugün kapanıyor

CNBC-e bugün kapanıyor

MAGAZİN Haberleri

CNBC-e kanalı, bu gece itibariyle kapanacak ve kanal tam 00.00'da TLC adıyla yayına devam edecek.

Ekim ayında hurriyet.com.tr'ye konuşan Discovery Networks CEEMEA Gelişen Ülkeler Reklam Müdür Naomi Powell, Discovery'nin yeni kanalını Kasım ayında yayına sokacağını ve kanalın Türkiye televizyonlarında CNBC-e'nin yerine yayına başlayacağını söylemişti.
TLC, uluslararası kurgu ve hakikate dayalı eğlence programlarını ihtiva eden kapsamlı bir içerik vaat edeceği belirtildi.


Discovery Networks CEEMEA Gelişen Pazarlar Kıdemli Başkan Yardımcısı James Gibbons ve Discovery Networks Türkiye Genel Müdürü Sissian Margos liderliğinde sürdürülen proje kapsamında, Doğuş, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science'nin yanına TLC'nin de eklenmesi ile 4'e çıkan Discovery ticari portföyünün reklam ve sponsorluk satışından sorumlu tek yetkili satış temsilcisi olarak atanmıştı.


15 YILDIR YAYINA DEVAM EDİYORDU
CNBC-e kanalı, 15 yıl önce yayına başladı ve bugüne kadar gündüzleri ekonomi ve finans yayını yapıp, akşam yabancı dizileri yayınlamasıyla hafızalara kazındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...