Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Akkaya'ya çok sert tepki!

Deniz Akkaya'ya çok sert tepki!

MAGAZİN Haberleri

Son günlerde gündemden düşmeyen Deniz Akkaya, kendisine hakaret eden takipçisinin fotoğrafını paylaşınca Akkaya'ya tepki yağdı

Bir takipçisi Deniz Akkaya'nın fotoğrafının altına 'Eski haliniz çok daha güzeldi. Ama şaşısınız' yazınca ünlü manken çılgına döndü.Akkaya, kendisini eleştiren takipçisinin bir fotoğrafını paylaşıp altına şunları yazdı; "Sayfamda güzelliğini paylaşmaktan sakınca görmediğim bu hanımefendi dün gece ben uyurken fotoğrafımın altına benim 'şaşı olduğumu, eski halimin çok daha güzel' olduğunu yazmış da yazmış. Ben de bu sevgi kokan cümleleri yazan güzelliğe bir girip baktım. Çok haklı bulduğum için epeyce içerledim ve dayanamayıp sizlerle paylaştım. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil elbet ama ruhun kötü olmasıdır ve kendinde gördüğün tüm eksiklikleri dünyaya yansıtmak, sürekli ağzından salya akıtmak kalp kötülüğüdür."
 Deniz Akkaya'ya çok sert tepki!
'BU YAPTIĞINIZ ÇOK AYIP' 
 
Bu paylaşımından sonra takipçileri ünlü mankeni haksız buldu. Bunun üzerine "Bana durduk yere hakaret edeni afişe etme hakkına kanunen sahibim" diyen Deniz Akkaya, hemcinslerini iyice kızdırdı. Ünlü modelin, estetiksiz fotoğraflarını paylaşan takipçileri "O kadın da senin kadar estetik yaptırsa senin gibi güzel olur. Bu yaptığınız çok ayıp" yorumunda bulundular. Ünlü mankenin instagram'dan afişe ettiği takipçisi ise hesabını kapatmak zorunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...