Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elçin Sangu reklam filmi için öyle bir ücret istedi ki...

Elçin Sangu reklam filmi için öyle bir ücret istedi ki...

MAGAZİN Haberleri

Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Elçin Sangu, reklam filminden 1 milyon lira istedi

Son dönemde yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangu, şöhreti paraya çevirme konusunda sınıfta kaldı. Bir çorap firmasından reklam yüzü olması için teklif alan Sangu, astronomik bir ücret isteyince herkesi şaşırttı. Daha önce reklam çalışmasını Hadise ile yapan firma bu kez Elçin Sangu'ya teklif götürdü. Fakat Sangu'nun istediği ücret ise dudak uçuklattı. Hadise ile kampanya için 750 bin dolar karşılığı anlaşan firma yetkilileri, genç isim Elçin Sangu'nun 1 milyon lira istediğini duyunca şoke oldu. 
 
Kabul etmedi pişman oldu
 
Henüz yeni medyatik olmaya başlayan Sangu'nun istediği ücreti ödeyemeyeceğini belirten firma yetkilileri, rotayı sevilen şarkıcı Atiye'ye çevirdi. Daha şöhretli olan Atiye'nin rol aldığı reklam filmi büyük ses getirdi. Atiye, 500 bin lira ücret karşılığında rol aldığı reklam filminden sonra satışları etkileyerek firmanın yüzünü güldürdü. Genç oyuncu Elçin Sangu'nun ise teklifi az bulup geri çevirdiği için bin pişman olduğu konuşuluyor.
 
Güzelliği ile dikkat çeken Atiye, reklam kampanyasında 500 bin liraya oynadı. (Kaynak: Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...