Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkan Şoray'dan müjdeli haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türkan Şoray'dan müjdeli haber

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türk sinemasının ünlü ismi Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı “Uzaklarda Arama” filminin Muğla galası yapıldı.

Galaya katılan Türkan Şoray’a vatandaşların ilgisi büyüktü. Menteşe’deki Rüya Park Alışveriş Merkezi'ndeki filmin galasına Vali Vekili Salih Gürhan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve davetli misafirler katıldı.  

'Uzaklarda Arama’ filminin yönetmeni Şoray ve oyunculardan Mehtap Bayrı ile Muğla protokolü filmi birlikte izledi.

“YÖRE HALKINDAN ZOR AYRILDIK”

Gala öncesi gazetecilere açıklama yapan Şoray, filmi izleyicilerle birlikte seyretmenin çok heyecan verici olduğunu söyledi. Türkan Şoray, seyircilerden filmle ilgili genellikle olumlu tepkiler aldığını belirterek, “Özellikle Muğla’ya gelerek galayı burada yapmak istedik. Çünkü burada çok güzel anılarımız var. Bu filmi Muğla'da Yeşilyurt Mahallesi'nde çektik. Filmi çekerken hem belediyeden hem de yöre halkından o kadar büyük ilgi ve sevgi gördüm ki ayrılırken çok zorlandık” dedi.

“MUĞLA DOĞAL BİR PLATO”

Gazetecilerin Muğla’da yeni bir film projesinin olup olmadığı yönündeki soruyu cevaplandıran Şoray, “Olabilir. Çünkü malzemelerimizin çoğunu belki burada bir filmde daha çekeriz diye götürmedik. Muğla bir tabiat harikası ve insanların bu sıcak misafirperverliği nedeniyle burada film çekmek çok güzel. Burada bugüne kadar çok sinema filmi çekildi ve diziler çekildi. Muğla doğal bir plato. Yeni bir film çekimi için Muğla neden olmasın. Bundan sonraki filmimizi de burada çekebiliriz” diye konuştu.

SIRADAKİ FİLMDE OYUNCU OLARAK GÖREV ALACAK

Muğla'ya çok alıştıklarını ve çok sevdiklerini belirten Şoray, “Yönetmen koltuğunda oturmak çok güzel bir duygu. Oyunculuk da farklı bir duygu. Ama içimdeki ses bundan sonraki filmde oyunculuk var diyor” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...