Begüm Kütük isyan etti

Düzenleyen:
Begüm Kütük isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün Defne'si Begüm Kütük, dizi sürelerinin 160 dakikaya çıkması üzerine, “Oyuncular Sendikası olarak konuya bir çare bulunmasını istiyoruz” dedi.

Tiyatro D22’in ‘Kuş Öpücüğü’ oyununun galasına katılan Begüm Kütük, gazetecilerin sorularını yanıtladı. ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de ‘Defne’ karakterini canlandıran oyuncu, dizinin bitmesiyle ilgili şunları söyledi: “50’nci bölümde bitti. Çok üzgünüm ama güzel dostluklar kazandım. Yeni projeler için teklifler gelmeye başladı bile. Senaryoları okuyorum, umarım kendim için en iyisini seçerim.” 

Dizi sürelerinin uzamasıyla ilgili de konuşan Kütük, “Eskiden diziler 90 daki- kaydı. Sonra 110 ve 120 dakikaya çıktı. Bir baktık ki, 160 dakika olmuş! Oyuncular Sendikası olarak bu konuya bir çare bulunmasını istiyoruz. Bu zamanda 160 dakika film bile çekilmiyor” açıklamasını yaptı.

Begüm Kütük, şu sıralar rol aldığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinde Hatice Şendil ve Özcan Deniz'le başrolü paylaşıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...