HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Serkan Kaya yılbaşında İzmir'de

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Serkan Kaya yılbaşında İzmir'de
Serkan Kaya, Haber

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Şarkıcılar Altay, Serkan Kaya ve Aldo 2016’ya İzmirlilerle birlikte giriyor. İzmir’in gözde beş yıldızlı otellerinde gala programında sahneye çıkacak olan isimler, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Tiamo Tur’un otellerde düzenlediği yılbaşı programlarında ünlü isimler 2015’e şarkılarla veda ederken, 2016’ya güzel bir giriş yapacak. İzmirlilerle birlikte yeni yılın gelişini kutlayacak olan Altay, Kaya Termal’de sahne alacak. Sesi ve davul şovlarıyla dikkat çeken Altay’ın gala programı 199 TL’den başlıyor. Arabesk fantezi müziğin sevilen ismi Serkan Kaya ise Best Western Premier Otel’de sahneye çıkacak. Unutulmaz bir gece yaşatacak olan Kaya’nın programı 199 TL'den başlıyor. Yılların eskitemediği canlı müzik mekanların vazgeçilmez ismi Aldo ise Kaya Termal Otel’in Roof Salonunda sahne alacak. Yemekli gala programı 129 TL’den başlayan fiyatla müşterilere sunuldu. 
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...