Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Tarkan'ın evleneceği isim

/ Kaynak: Milliyet(Ali Eyüboğlu)
İşte Tarkan'ın evleneceği isim

MAGAZİN Haberleri  / Milliyet(Ali Eyüboğlu)

Ali Eyüboğlu, 12 Aralık'ta Tarkan’ın kız istemeye gittiğini yazmış, Megastar’ın gönlünü fetheden kızın Almanya’da yaşadığını, gurbetçi bir ailenin kızı olduğunu belirtmiş fakat ötesine dair teyit edilmiş bir bilgi yayınlamamıştı.

12 Aralık'ta Tarkan'ın kız istemeye gittiğini yazmış, Megastar'ın gönlünü fetheden kızın Almanya'da yaşadığını,gurbetçi bir ailenin kızı olduğunu belirtmiş fakat ötesine dair teyit edilmiş bir bilgi yayınlamamıştı. Eyüboğlu bugünkü yazısında eline bir istihbarat geldiğini ve bunu Tarkan'ın basın danışmanı Sevtap Küçükkaralar'a, "Yengemiz bu mu?" diye sorduğunu; kendisine ""Evet, o... İsim de doğru, fotoğraflar da..." yanıtının geldiğini aktardı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısındaki o kısım: "Gelelim Tarkan'ın prensesinin kim olduğuna: Adı Pınar, soyadı Dilek...

Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla Tarkan'ın ne zaman nikâh masasına oturacaklarına gelirsek...
Magazin dünyasının ve Tarkan fanlarının merakla beklediği düğün 2016'nın ilk aylarında olacak.

İşte Tarkan'ın evleneceği isim

Tarkan'la Pınar Dilek'e şimdiden mutluluklar diliyorum.

MAGAZİN
Kaynak: Milliyet(Ali Eyüboğlu)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...