Ünlü klarnetçinin torunu kaza yaptı: 2 ölü

Düzenleyen:
Ünlü klarnetçinin torunu kaza yaptı: 2 ölü

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin önemli klarnet üstatlarından Hasan Gırnatacı'nın torunu klarnetçi Taner Gırnatacı (32) ve grubu, yılbaşında İstanbul Çatalca'daki bir eğlence mekanında sahne aldı.

Grup, programın ardından Çanakkale'ye dönüş için yola çıktı. Taner Gırnatacı'nın kullandığı araç, dün saat 09.00 sıralarında Gelibolu ilçesine bağlı Güneyli köyü Domuzdere Mevkisi'nde, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Bariyerlere çarparak takla atan araç şarampole yuvarlandı. Kazada, grubun ritimcisi Hakan Vuruk (38) ile solist Pelin İnci Çakmakcı (22) yaşamını yitirdi. Taner Gırnatacı ile Can Kemer, Mustafa Gırnatacı ve Hasan Gırnatacı yaralandı. Çakmakcı'nın sosyal paylaşım hesabında "Yaşadığıma değil, yaşadığımı yazana bakarım. Onun imtihanı ne güzeldir. Ondan gelen acı ne güzel hoştur" ifadelerini paylaşması dikkati çekti. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...