Ertuğrul yok satıyor

Düzenleyen:
Ertuğrul yok satıyor

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi "Diriliş-Ertuğrul"da kullanılan kılıçlar büyük ilgi görüyor. Üreticiler kılıç yetiştirmekte zorlanıyor.

Türkiye ve Arap ülkelerinde sevilerek izlenen "Diriliş-Ertuğrul" adlı dizide Ertuğrul Gazi’nin kullandığı kılıca büyük talep var. Ertuğrul kılıçlarını ağırlığına göre 300 ila bin lira arasında sattığını söyleyen Şen Bıçak’ın sahibi Aziz Şen, “Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi’nin kullandığı kılıçlara Türkiye ve de Arap ülkelerinden büyük talep yağıyor. Siparişlere yetişmekte zorluk çekiyoruz. Vatandaşlar bize gelerek Ertuğrul Gazi’nin kılıçlarından istiyor. Bu kılıçları elde 6 günde tamamlıyoruz. Fiyatları ise kılıcın ağırlığına ve ebadına göre 300 ile bin lira arasında değişiyor” dedi. Zülfikar şeklindeki kılıca ise İran’dan talep olduğunu dile getiren Şen “İran’dan aşırı Züfikar kılıcı talebi var. İranlı müşterilerimizin talebine göre kılıç imal edip satıyoruz. Kılıcın boyutları biraz daha büyük olduğu için fiyatları ağırlığı ve ebadına göre 500 ile bin 500 lira arasında değişiyor” şeklinde konuştu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...