Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Ersoy'a domuz gribi teşhisi mi kondu?

Düzenleyen:
Bülent Ersoy'a domuz gribi teşhisi mi kondu?

MAGAZİN Haberleri

Söylemezsem Olmaz programında Türk müziğinin yaşayan efsanesi Bülent Ersoy'un, dün apar topar hastaneye kaldırıldığı haberi konuşuldu.

Bu haberin ardından Bülent Ersoy'un yapımcısı Fevzi Siverek telefonla yayına bağlandı. Siverek, canlı yayında şunları söyledi: "Bülent Hanım malum kış mevsiminde virüslerle ilgili sıkıntı var. Bülent Hanım'da bu virüslerden birisiyle karşılaştı. Doktora gitmeyi sevmez ama durumu ciddi olunca hastaneye gitmiş. Doktorları yaptıkları araştırma sonucu 1-2 gün hastanede kalması gerektiğini söylediler. Sağlık durumu şu anda iyi korkulacak bir şey yok. Bazı testler yapıldı. Ancak test sonuçları daha çıkmadı. Domuz gribi riski de olabilir dedi. Çok yaygın bir şekilde domuz gribi riski var. 40 derece ateşi var ve öksürüyor. Bugün çıkan tahliller sonucu teşhis konulacak" dedi.
Ardından Söylemezsem Olmaz yorumcusu Oya Aydoğan'ın telefonu çaldı. Arayan yakın arkadaşı Bülent Ersoy'du. Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın kendisini merak etmesi üzerine aradığını söyledi. Diva, nefes almakta güçlük çektiğini ve boğazından kültür örneği alındığını söyledi. Domuz gribinden şüphelenildiğini anlatan Bülent Ersoy, şiddetli öksürük nedeniyle ciğerlerinin çok acıdığını söyleyerek sağlık durumunu anlattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...