Acun Ilıcalı, Survivor için bakın kime teklif götürmüş?

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı, Survivor için bakın kime teklif götürmüş?

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'nın başlamasına sadece sayılı haftalar kala Demet Akalın Survivor bombasını patlattı! Meğer Acun Ilıcalı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a teklif götürmüş.

Survivor 2016 için artık geri sayım başladı. Şubat ayında ekran macerasına başlayacak olan sevilen yarışma hakkında en büyük bombayı Demet Akalın patlattı. Meğer Acun Ilıcalı, yarışması için Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a teklif götürmüş. 
Şubat ayının 7'sinde başlayacak olan Survivor yarışması için Acun Ilıcalı'nın ünlü isim arayışı sürüyor. Son aday ismi Demet Akalın açıkladı.
Arnavutköy'de bir arkadaşının doğum günü kutlamasından çıkışta açıklama yapan Demet Akalın, Acun Ilıcalı'dan gelen teklifi ifşa etti.
Demet Akalın "Okan'a Survivor'dan teklif geldi. Ben katılmasını çok istedim. 'Sevmediğim biri var, git 1 hafta kal, onu tokatla ve dön' dedim. Ama dinlemedi. Teklifi kabul etmedi." dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor için bakın kime teklif götürmüş?

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSUNDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı 2016 Survivor ünlüler takımını yavaş yavaş şekillendiriyor. Şu ana kadar Acun Ilıcalı'nın twitter hesabından ismini açıkladığı isimler  şunlar;
İbrahim Yattara (Trabzonsporlu eski futbolcu)
Yılmaz Morgül (Sanatçı)
Oğulcan Engin (Seda Sayan'ın Sinan Engin'den olan oğlu)
Anna Babkova (Ukrayna 2005 güzellik kraliçesi- Son Osmanlı Yandım Ali filminde rol almıştı)
İsmail Filiz (Oyuncu)
Dilara Gönder (sunucu - oyuncu)
Ayşegül Melisa Doğan (İşte Benim Stilim yarışmacısı)
Tuğba İldiz (Anadolu Efes’in ponpon kızı)
Yunus Günçe (oyuncu - sunucu)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...