Naklen yayın, başlarını belaya soktu

Düzenleyen:
Naklen yayın, başlarını belaya soktu

MAGAZİN Haberleri

Canlı yayınlar ne kadar tecrübeli olursanız olun her zaman tehlikelidir. Her söylediğiniz söz, her hareketiniz ya sizi zirveye çıkarır ya da her şeyinizi kaybettirir.

GİZEM DUMAN

BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN BAŞINI BİR “ÖĞRETMEN” YAKTI

Geçtiğimiz haftaya damga vuran olay, Beyaz Show’a katılan Ayşe Çelik isimli öğretmenin sözleriydi. Canlı yayına telefonla bağlanan öğretmen izleyici, programda sarf ettiği sözler sebebiyle PKK propagandası yapmakla suçlandı. Ama kadından çok Beyazıt Öztürk’ün başı yandı. Çıkıp ekranlara açıklama yapmak zorunda kaldı. Savcılık da hakkında soruşturma başlattı. 

CEYHUN YILMAZ

Anlaşmalar iptal oldu

Geçen ay Mesut Yar’ın canlı yayın konuğu olan Ceyhun Yılmaz, ettiği laf yüzünden aldığı tüm işleri kaybetti. Yar, diğer konuğu Müjde Uzman’a “Asıl mesleğiniz nedir?” diye sordu. Araya giren Yılmaz, espiriyle karışık Uzman’a hakaret etti. “Amacım sadece güldürmekti” diyen Ceyhun Yılmaz’a ünlü oyuncu tazminat davası açtı. Ünlü komedyen, “Oynayacağım birkaç reklam filmi vardı. Anlaşmaların hepsi şirket tarafından feshedildi. Pişmanım” dedi.

HUGO

 Efsanelerden

90’ların en çok izlenen çocuk yarışmasıydı Hugo ve Tolga Abi. Minikleri ekran başına kilitlerdi. Telefonla yarışmaya katılan çocuklar, Hugo’yu yönlendirirdi. Tolga Abi’nin sempatik tavırlarıyla dikkat çeken bir programdı. Taa ki o güne kadar... Yine bir yarışma esnasında düşük puan alan bir çocuk, programa küfretti. Canlı yayında ne yapacağını şaşıran Tolga Abi, “Ama nasıl konuşuyorsun sen böyle bakayım? 60 milyon seni izliyor şu anda” dedi ama nafile. 

MEHMET ALİ ERBİL

Her sözü gaf

Mehmet Ali Erbil için ‘Gaf uzmanı’ desek yanlış olmaz herhalde. İzleyicilerini güldürmek için şakalar yaparken işin dozunu kaçırıyor çoğu zaman. Yıllardır ekranlarda ama hâlâ değişmedi. Yıllar önce canlı yayında söylediği “Mum söndü mü yapıyoruz burada?” ifadesi büyük tepki çekti. Çarkıfelek yayından kalktı. Mehmet Ali Erbil, uzun süre ekranlara çıkamadı. Yine bir programda yarışmacının eşofmanını indirmesi tepkiye sebep oldu. 75 bin lira tazminat ödedi. 

ERSİN İMER

Kahrından öldü

90’lı yılların başında TRT’de hava durumu sunan Ersin İmer, farklı tarzıyla bir anda üzerine dikkatleri çekmişti. Sıcaklıkların sıfırın altına düştüğü bir kış akşamında bülteni muzip gülümsemesi eşliğinde, “Hepinize donsuz geceler dilerim sevgili seyirciler” cümlesiyle kapatınca yer yerinden oynadı. Gaf, ertesi gün manşetlerdeydi. İmer, ekrandan uzaklaştırılıp masa başı bir göreve gönderildi. Bu durumu hazmedemeyen sunucu, ağır bir felç geçirdi ve bir süre sonra hayata veda etti. 

TARKAN

Herkesi şoke etti

 Tarkan’ın henüz ünlü olmadığı yıllarda yaptığı gaf, Türkiye’yi terk etmesine bile sebep oldu. Savaş Ay’ın röportaj yapmak istemesi üzerine mikrofonlara “Çişim geldi” diye cevap veren Tarkan, herkesi şoke etti. Şarkıcı, “Canlı yayında olduğumu bilmiyordum” diyerek kendini savundu. Savaş Ay, bunun bilerek yapıldığını iddia etti. Tarkan, 5 yıl önce de Kurban Bayramı için, “Keşke gelenekler değişse ve daha az hayvan öldürülse” sözleri sebebiyle büyük tepki toplamıştı.

Güner Ümit 

Ortadan kayboldu

Bir dönemin en çok izlenen programı olan Turnike’nin sunucusuydu Güner Ümit. Yıllarca uğraştığı kariyeri, bir lafı ile yerle bir oldu. Ümit, hostesleriyle atışırken laf arasında “Kızılbaş” benzetmesi yapınca Aleviler ayağa kalktı. Ertesi gün program yayından kaldırıldı. Güner Ümit, bir daha eski popüleritesini bir türlü yakalayamadı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...