Tarkan ve Pınar Dilek'ten ilk poz

Düzenleyen:
Tarkan ve Pınar Dilek'ten ilk poz

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın evleneceği Pınar Dilek ile yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan’ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı Hürriyet'ten Gökhan Kimsesiz'in eline geçti.  Tarkan’ın 2008’de bir Almanya konseri sonrası kuliste verdiği bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.

Tarkan, “eşim olacak” dediği Pınar Dilek hakkında çıkan haberlere isyan ederek, herkesin özel yaşamına daha saygılı, daha duyarlı olmalarını rica etti.

Tarkan ve Pınar Dilek'ten ilk poz
TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU
Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi.

Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.

Tarkan’ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan’ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...